Om os

 

Her er lidt om vores værdisæt og vores baggrund

 

Vores værdier

En bedre service til vores kunder

24H Transport blev startet for at øge egen arbejdsglæde. Arbejdsglæden er højst, når serviceniveauet er højt, og hvis du betragter os som en ekstern medarbejder, så er det nok ikke helt ved siden af.

24H Transport bygger på følgende værdier: Troværdighed, Tillid, Samarbejde, Fleksibilitet og Kvalitet.

 

Troværdighed

Vores kunder skal kunne regne med vores løsninger, og det skal være gennemskueligt for enhver, hvordan løsningen ser ud. Vi lover aldrig mere, end vi kan holde. Sådan skaber vi Troværdighed.

Tillid

Vores kunder skal have Tillid til, at vi agerer i deres interesse. Dette gør vi ved altid at sætte os ind i vores kunders individuelle behov. Herunder tager vi selvfølgelig hensyn til totaløkonomien ved løsningen.

Samarbejde

Vi anser vores forhold til vores kunder og vores leverandører som værende et Samarbejde, hvor alle parter skal være glade for løsningen. Enhver kan presse en pris. Det er bare ikke altid ensbetydende med, at det giver den bedste løsning langsigtet.

Fleksibilitet

Både faste afgange og ad hoc transporter er mulige, når man vælger os som samarbejdspartner. Derfor kan vores kunder forvente Fleksibilitet i vores løsninger. Lad os sammen finde den bedst mulige løsning til jeres opgave.

Kvalitet

For os er det vigtigt, at alle vores løsninger er af høj Kvalitet. Selvom prisen på fragten selvfølgelig er vigtig, er det mindst lige så vigtigt for os, at godset kommer ubeskadiget frem i rette tid og til rette sted. Vores valg af samarbejdspartnere bygger på mange års erfaring.

Vores historie

Eksisteret siden 2014

Navnet 24H Transport er valgt, fordi du kan få fat på os døgnet rundt – uanset om opgaven er stor eller lille.

Med 16 års erfaring som speditør og 4 års erfaring som transportansvalig for international virksomhed valgte Henrik Holt Christensen i 2014 at starte for sig selv for at bedre kunne yde den form for service, som han synes kunderne fortjente.